over ons

traza

is een samenwerking van binnenhuisarchitecte en aannemer/ interieurbouwer.

Wij kunnen uw verbouwing vanaf de eerste schets tot het laatste detail bij de oplevering ter hand nemen. Op deze manier kunnen wij efficiënt en kostenbesparend werken. Wij hebben sinds 1997 ruime ervaring opgebouwd met zeer uiteenlopende ontwerp – en bouwprojecten.

Natuurlijk kunnen wij ook alleen een ontwerp voor u maken of uw eigen ideeën realiseren!

hoe en wat

Buiten woningen en appartementen ontwerpen en realiseren wij ook winkels of bedrijfsruimtes. Badkamers, keukens, meubels op maat: alles is mogelijk.

Wij kunnen ook een adviserende rol aanbieden: Bent u onzeker over indeling, meubel, kleur of lichtplanning, neem gerust contact op. Ook kunt u bij ons terecht voor bouwadvies, bouwbegeleiding, woningbeheer en technische vragen omtrent uw verbouwing.

Wij komen graag bij u langs om ons voor te stellen en om over uw wensen te praten. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos. Na een inventarisatie kan door ons een offerte voor de gewenste werkzaamheden gemaakt worden.

wie

Marcel Bunnik – zelfstandig aannemer sinds 1991

Petra Lange – zelfstandig binnenhuisarchitect sinds 1997 – afgestudeerd aan de Fachhochschule te Düseldorf, Duitsland als ing. binnenhuisarchitect

Petra Lange - binnenhuisarchitect
Petra Lange – binnenhuisarchitect
Marcel Bunnik - aannemer
Marcel Bunnik – aannemer