over ons

traza

is een samenwerking van binnenhuisarchitecte/ tuindesigner & aannemer/ interieurbouwer.

Wij kunnen uw verbouwing vanaf de eerste schets tot het laatste detail bij de oplevering ter hand nemen. Op deze manier kunnen wij efficiënt en kostenbesparend werken. Wij hebben sinds 1997 ruime ervaring opgebouwd met zeer uiteenlopende ontwerp – en bouwprojecten.

Natuurlijk kunnen wij ook alleen een ontwerp voor u maken of uw eigen ideeën realiseren!

Sinds 2019 hebben wij ons werkgebied uitgebreid tot in de tuin, wij ontwerpen nu ook tuinen en maken beplantingsplannen. Tuinhuizen ontwerpen en realiseren wij al langer en dat willen wij graag intensiveren.

Klik hier voor meer info over tuinontwerpen!

hoe en wat

Buiten woningen en appartementen ontwerpen en realiseren wij ook winkels of bedrijfsruimtes. Badkamers, keukens, meubels op maat: alles is mogelijk.

Wij kunnen ook een adviserende rol aanbieden: Bent u onzeker over indeling, meubel, kleur of lichtplanning, neem gerust contact op. Ook kunt u bij ons terecht voor bouwadvies, bouwbegeleiding, woningbeheer en technische vragen omtrent uw verbouwing (of nieuw:  tuinadvies!)

Wij komen graag bij u langs om ons voor te stellen en om over uw wensen te praten. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos. Na een inventarisatie kan door ons een offerte voor de gewenste werkzaamheden gemaakt worden.

wie

Marcel Bunnik

– zelfstandig aannemer sinds 1991

Petra Lange

– zelfstandig binnenhuisarchitect sinds 1997 – afgestudeerd aan de Fachhochschule te Düsseldorf, Duitsland als ing. binnenhuisarchitect

– tuinontwerper (Tuindesigner: GCP®-T (Register “Gediplomeerd Creatief Professional’) sinds 2019

Petra Lange – binnenhuisarchitect en tuindesigner

Marcel Bunnik – aannemer – interieur, exterieur, tuinen